Kramen

Taverne de Dolle Gans

In onze middeleeuwse tavernekraam kan men een verkoelend Pimpelaer biertje komen drinken of genieten van glas mede, een middeleeuwse specialiteit, een heerlijke honingwijn. Ook frisdrank, koffie, thee en andere dranken worden door onze waarden en waardinnen geschonken. Door zijn knusse uitstraling vindt een ieder makkelijk zijn weg naar de taverne voor een lekker drankje of simpelweg een babbeltje met de waard en waardin.

Melck, Meel & Eyeren

Geen feestje is natuurlijk compleet zonder een heerlijke, Hollandse pannenkoek! In deze kraam kan op zestien pitten tegelijk gebakken worden. Daarnaast is zij voorzien van een ingebouwde koelkast, zodat onze producten altijd vers zijn. Onze koekenbakkers maken de lekkerste biologisch pannenkoeken: naturel, met kaas of spek of natuurlijk allebei! En voor wie de pret niet op kan, staat er genoeg poedersuiker en stroop op de bar om het feestje compleet te maken.

The Frying Dutchman

Kom aan boord van onze woeste zeemanskraam The Frying Dutchman. Hier voorziet onze bemanning uw gasten in de lekkerste hamburgers van het hele terrein of een heerlijk portie knapperige wedges. Het assortiment wordt aangepast aan de verschillende evenementen, waardoor op Cranenburgh Events ook nog genoten kan worden van onze kruidig gebakken champignons en onze hamburgers op Castlefest en Keltfest gemaakt worden van mals biologisch rundvlees. Dus kom eens poolshoogte nemen bij het leukste schip aan wal!

The Sinners and Saints

Engeltje of toch meer een bengeltje? In deze kraam kan iedereen een kant kiezen. Door haar ondeugende karakter valt onze Sinners and Saints kraam direct op. Tot in de kleinste details is dit thema in de sfeervolle bar verwerkt. Aan de ene kant wordt het bier getapt uit een gehoornd duivelshoofd, terwijl aan de andere kant talismannen en engeltjes bescherming bieden aan de vrome gasten. In deze bar worden verschillende warme en koude dranken aangeboden, van hemelse mede tot helshete koffie.

The Wall of Beer

Het Walhalla van de bierdrinker! In deze stoere bar kan men genieten van maar liefst zes verschillende soorten koud bier van de tap, waaronder de Pimpelaer. Met zijn muur vol taps heeft deze bar de uitstraling van een gemoedelijke pub, waar u naast bier ook kunt genieten van verschillende soorten mede, frisdrank en sap. Onze bierkenners staan paraat om te adviseren, te enthousiasmeren en bovenal er een bierzonder feestje van te maken.

 

Schepijs

In deze ijskoude kraam wordt men warm verwelkomt om een verrukkelijk bakje schepijs te komen halen. Op verzoek hebben wij voor de medeliefhebbers ons unieke mede-ijs, in verschillende smaken verkrijgbaar.

Dit ijs is gemaakt met echte mede, waarbij de alcohol behouden blijft en de authentieke smaak gewaarborgd is. De minderjarige ijsliefhebbers hoeven echter geen moment te treuren, want naast het alcoholische mede-ijs hebben wij ook een variërend assortiment aan altijd populaire room- en fruitsmaken zoals aardbeien, vanille en chocolade.

Octagon

Deze bar is specifiek gebouwd om grote groepen mensen tegelijk te kunnen helpen. Zijn achthoekige vorm maakt wachten een sociaal plezier, doordat er openheid is tussen de acht verschillende bestelramen. Daarnaast biedt dit ruimte om in de kraam efficiënt te werk te gaan, waardoor rijen kort blijven en gasten snel geholpen zijn. Zijn neutrale en verzorgde uitstraling maken dat de bar voor verschillende soorten gelegenheden kan worden ingezet.

Bierboot

Aangezien Crowd Surfen vaak niet gewaardeerd wordt en men niet terug wilt lopen naar de bar als er net zo’n mooi plekje vooraan bij het podium gescoord is, wordt bier halen nogal moeilijk. Daar hebben wij iets op verzonnen! Te herkennen aan ons scheepszeil varen wij met onze Bierboot door het publiek om dorstige dansers van bier te voorzien en de ultieme festivalervaring te bieden.

Ontbijtservice Camping

De middeleeuwse schrijver François Rabelais zei ooit ‘het ontbijt scherpt het geheugen.’ Aangezien het geheugen op evenementen nog wel eens tekort schiet door bepaalde alcoholische dranken, brengen wij dat weer helemaal in balans met onze heerlijke ontbijtservice. Als de bezoekers duf hun tent uit beginnen te kruipen om een nieuwe festivaldag tegemoet te gaan, staan wij al klaar om voor hen een lekker ontbijt te verzorgen. Wij bakken verse broodjes af die de hele ochtend heerlijk belegd worden en zorgen natuurlijk dat er altijd een pot koffie en thee klaarstaat om de dag goed te beginnen.

Losse barren

Naast alle gethematiseerde kramen, zijn wij ook in het bezit van een aantal losse, multi-inzetbare barren. Deze zijn makkelijk te verplaatsen en kunnen bij verschillende gelegenheden en naar voorkeur gebruikt worden. Natuurlijk wordt ook hierbij na plaatsing genoeg aandacht besteed aan de aankleding voor de ultieme barervaring.