Kramen

Taverne de Dolle Gans

Voor een verfrissend biertje of een heerlijk glaasje mede kunt u terecht bij Taverne de Dolle Gans!  Warm op bij onze vers gemalen koffie, een van onze verkwikkende theesoorten of laat je verkoelen door een van onze frisdranken. Door zijn knusse uitstraling vindt een ieder makkelijk zijn weg naar de taverne voor een lekker drankje of simpelweg een babbeltje met de waard en waardin.

Den Knusse Cockerije

Wees welkom in Den Knusse Cockerije! Door haar open structuur kunnen gasten de keuken in haar volle bedrijvigheid  bewonderen terwijl zij wachten op al het lekkers dat deze kraam te bieden heeft. Het wisselende assortiment biedt verschillende vlees, vega en vegan opties en is aan te passen naar iedere gelegenheid. Dankzij dezelfde bouwstijl zijn Den Knusse Cockerije en Taverne de Dolle Gans het perfecte duo om uw gasten te voorzien in spijs en drank.

The Frying Dutchman

Kom aan boord van onze woeste zeemanskraam The Frying Dutchman. Hier voorziet onze bemanning uw gasten in een heerlijk portie knapperige wedges of kruidig gebakken champignons. Onze hamburgers worden gemaakt van mals biologisch rundvlees waardoor onze Captain’s Choice burgers ongekend sappig zijn. Kom snel eens poolshoogte nemen bij het leukste schip aan wal!

Melck, Meel & Eyeren

Geen feestje is natuurlijk compleet zonder een heerlijke, Hollandse pannenkoek! In deze kraam kan op zestien pitten tegelijk gebakken worden. Daarnaast is zij voorzien van een ingebouwde koelkast, zodat onze producten altijd vers zijn. Onze koekenbakkers maken de lekkerste biologisch pannenkoeken: naturel, met kaas of spek of natuurlijk allebei! Voor de geschiedenisliefhebber is er ook de pannenkoek 1668 met historisch geïnspireerde kruidenmix en de warme appelstruif pannenkoek. En voor wie de pret niet op kan staat er genoeg poedersuiker en stroop op de bar om het feestje compleet te maken.

The Sinners and Saints

Engeltje of toch meer een bengeltje? In deze kraam kan iedereen een kant kiezen. Door haar ondeugende karakter valt onze Sinners and Saints kraam direct op. Tot in de kleinste details is dit thema in de sfeervolle bar verwerkt. Aan de ene kant wordt het bier getapt uit een gehoornd duivelshoofd, terwijl aan de andere kant talismannen en engeltjes bescherming bieden aan de vrome gasten. In deze bar worden verschillende warme en koude dranken aangeboden, van hemelse mede tot helshete koffie.

Schepijs

In deze ijskoude kraam wordt men warm verwelkomt om een heerlijk bakje schepijs te komen halen. Ons ijs wordt met kwaliteitsproducten bereid, zoals echte vanille en suikerbrood. Naast verschillende smaken roomijs bestaat ons assortiment altijd uit een variatie sorbetijs, zoals groene appel en rode druif, zodat er ook voor mensen met allergieën of een vegan dieet altijd genoeg keus is. Op verzoek hebben wij voor de medeliefhebbers ons unieke mede-ijs, in verschillende smaken verkrijgbaar (geen 18, geen alcohol) en kunnen er met het schepijs kleurrijke milkshakes gemaakt worden.

Bierboot

Stel je voor: je hebt met pijn en moeite het mooiste plekje op het festival weten te bemachtigen, recht voor het podium. Dan kijk je naar je glas: leeg! Je kijkt van de lange rij voor de bar naar je perfecte plekje voor het podium. Ga je je plekje opgeven of het concert doorkomen zonder bier? Daar hebben wij iets op verzonnen! Te herkennen aan ons scheepszeil varen wij met onze Bierboot door het publiek om dorstige dansers van bier te voorzien en de ultieme festivalervaring te bieden.

Ontbijtservice Camping

De middeleeuwse schrijver François Rabelais zei ooit ‘het ontbijt scherpt het geheugen.’ Aangezien het geheugen op evenementen nog wel eens tekort schiet door alcohol en slaapgebrek, brengen wij dat weer helemaal in balans met onze heerlijke ontbijtservice. Als de bezoekers duf hun tent uit beginnen te kruipen om een nieuwe festivaldag tegemoet te gaan, staan wij al klaar om voor hen een lekker ontbijt te verzorgen. Wij bakken verse broodjes af die de hele ochtend heerlijk belegd worden en zorgen natuurlijk dat er altijd een pot koffie en thee klaarstaat om de dag goed te beginnen.

Losse barren

Naast alle gethematiseerde kramen, zijn wij ook in het bezit van een aantal losse, multi-inzetbare barren. Deze zijn makkelijk te verplaatsen en kunnen bij verschillende gelegenheden en naar voorkeur gebruikt worden. Natuurlijk wordt ook hierbij na plaatsing genoeg aandacht besteed aan de aankleding voor de ultieme barervaring.